web statistics

Skandal tonggang terbalik :p

keESOKkan harinye kitorang bangun lambat hahaha… tapi aku la yg paling lambat. sampai mak aku jerit-jerit suruh makan. Aku kuar bilik tengok Shima tengah sental nasi goreng mak aku. Wah! dah bergaul ngan keluarga aku plak dia ni. Dia ngan abang aku takleh nak kontrol nampaknye. memang jelas sangat nampak dorang cam rapat. Tengok tv sama-sama, tapi tak la duk sebelah-sebelah. Tunang dia pun takde la syak ape-ape.
Aku pun tak sempat nak kenal tunang abang aku tu betul-betul. Dah banyak kali jumpa dia, dia pun rapat ngan family aku, tapi aku takde plak berbual sakan ngan dia. Hari tu pun mase sibuk-sibuk cari barang hantaran, nampak cam dah serious nak kawen, sudahnye aku lak yg kawen dulu.
mak aku paksa aku pegi hospital hari ni suruh tengok Saiful. Alamak boring betul la. Aku bukan nak jadi isteri derhaka. Korang tau la kan, aku ngan dia sudah la kawen bukan kerana cinta, dia plak buat aku cam binatang, camne la aku nak rase kesian kat dia. dapat kasi dia rentung ni aku dah rase syok dah thehehe…
Aku bersiap pastu ready dah nak kuar, pegang kunci kete ngan muke moncong! Nyampah tul aku. Siap kuar pintu umah hentak² kaki lagik thahaha! Sampai SJMC, mak mertua aku ade. Keadaan Saiful masih camtu gak la. Kadang-kadang ok (tido) kadang² airmata dia meleleh. Dia takleh gerak, takleh cakap, jadi aku tak tau ape yg ade lam hati dan fikiran dia sekarang.
“sian baby, rindu kat papa dia” aku nak muntah geli geleman bile mak mertua aku cakap camtu. Eeeyekkks! Aku buat tak dengar je. Aku duk kehulu kehilir jap pastu aku blah. Mak mertua aku tak cakap ape. sampai kat tempat parking umah aku, terserempak ngan shima. dia pun nak kuar. tergedik-gedik dia lari kat aku.
“jom kuar jalan-jalan” shima sengih-sengih. aku garu pala. duk umah jelah, mak aku ade kat umah, apehal aku nak jalan-jalan ngan dia plak.
“ajak la abang u skali” shima sengih lagi. huhuhu! patut la ajak aku jalan-jalan nak ajak abang aku rupenye.
“ajak mak i skali leh?” mata shima terbeliak bile aku cakap gitu. aku ketawa terkekek-kekek tengok reaksi muke dia.
aku sms Zamri. suruh dia bawak abang aku turun and bagi alasan kat mak aku yang dia dan abang aku nak kuar jap. so, mak aku tak tau kami kuar berempat. dia ingat aku kat hospital lagi hehehe…
“abang u best la” shima kenyit mata aku. aku buat muke tak tau je. Abang aku turun sambil tersenyum-senyum. kemain lagi mamat ni. aku report kang baru dia tau. dan aku cuba untuk menjadi adik yg sporting. Ah! lantak la baru bertunang, tak kawen lagi pon… thahaha… Shima ajak naik kereta dia. Zamri offer diri untuk drive. So, aku duk sebelah Zamri la. Paham dah… belangkas berdua ni malam tadi separuh jalan je, tu pasal bile siang  je terus gedik nak mengawan.
Kat blakang dorang main kiss-kiss, raba-raba breast. Zamri senyum-senyum pandang cermin blakang. Aku buat tak tau je. Bukak radio dan dnegar lagu. Sesekali aku dengar gak dorang mendesah-desah. Tak tau la ape dorang buat, aku malas nak pandang. Yang bawah tak nampak la. Tapi yg kiss-kiss tu memang leh nampak dari cermin.
Abang aku kiss seleruh leher dan dada. Tangan dia meramas-ramas breast shima. Berkucupan sampai berbunyik-bunyik. Sial betul. Buat aku tak tahan je. Sebelum ni abang aku tak tau ape aku buat dengan Zamri.  Kalau boleh aku tak nak tunjuk sangat la. Bukan tak nak tunjuk sangat, tak nak tunjuk langsung. Biar dia anggap kejadian malam weird tu adalah kali pertama aku berbogel depan Zamri.
Tiba-tiba Zamri bersuara. “sori la malam tadi, aku tak sengaja nampak korang, tu pasal aku mengintai” semua orang terdiam. abang long ngan shima meleraikan pelukan.
“sebenarnya i panik. i betul-betul takut. that’s why i tarik u sekali” shima bersuara perlahan. so, lepas Zamri mulakan je, baru kami bincangkan hal tu. malam tu shima balik, pastu dia tak perasan pun yang ade orang tido kat ruang tamu sebab sofa tu kan membelakangi pintu masuk, so shima ingat aku tido ngan mak aku dan bebudak laki tido bilik tetamu. dia pun memang tak sangke la. pastu dia dengan selamba salin baju. tengah duk bukak satu persatu, dia perasan cam ade kepala jenguk dari sofa tengah tengok dia. pastu abang aku plak bersuara, dia kate dia dengar orang bukak pintu, dia tengah baring kat sofa, dia pun bangun la jenguk. pastu dia nampak shima bukak lampu bilik, campak beg atas katil, pastu tanggalkan skirt, baju, bra dan spender sampai la dia berbogel nak jalan ke tepi almari nak ambik towel, baru dia perasan yg ade orang pandang dia. so, mase tu dua-dua tergamam. mengikut telunjuk syaitan dan abang long terus ke bilik shima dan tutup pintu.
mase tu plak, Zamri nampak abang long masuk bilik shima terus tutup pintu, dia pulak dengan beraninye pegi bukak sikit pintu tu pastu nampak adegan romen-romen. mase tu aku kuar konon nak minum. (sebenarnya aku nak gi cari Zamri ajak kongkek hehehe) pastu aku nampak Zamri mengintai shima, sehinggalah aku pun join mengintai sekali.
So, kami duduk minum-minum sampai 2-3 gelas sorang. punyelah lama borak pasal benda tu je. Abang aku plak bukak citer yg tunang dia tu cam dah berubah arah sebab dah jumpa laki lain yg lebih hebat-hebat sejak keje ngan syarikat korporat ni. tunang abang aku tangguhkan perkahwinan dah 2-3 kali dah, tak tau la sebab sebenar. Atau tu cuma alasan abang aku ke, tak tau la. Tapi tu bukan alasan kenapa dia mesti curang sampai kongkek ngan pompuan lain sedangkan sebelum ni aku penah nampak abang aku kongkek ngan tunang di atas meja makan kalo korang masih ingat. Mase tu aku masih lagi jadi pompuan simpanan zaki, lelaki tua tu.
shima plak tanpa segan silu memuji-muji skillsex abang aku. pastu sambil borak, sambil lentok-lentok kat abang aku, kadang-kadang tangan dia letak atas peha abang aku. pastu cakap pun rapat-rapat kat telinga sampai nak tercium gamaknye. alahai…
kat situ jugak kami borak pasal plan aku nak ke Tulsa dan nak tuntut cerai dari Saiful. Tapi abang aku tak tau yg anak ni bukan anak Saiful. Yang tau citer ni cuma Zamri ngan Shima je. Abang aku tak kasi aku pegi jauh. Dia terkejut ngan plan aku. Walaupun aku kate kawan Shima ade, leh tolong aku kat sane. Tapi abang aku berkeras tak kasi dan janji akan carikan aku keje. Aku diam je.
malam tu shima berusaha cari peluang nak kongkek ngan abang aku. tunang abang aku plak asyik berkepit je ngan abang aku, mungkin nak kongkek gak kot :p shima gelisah tak tentu arah. Esok flight dia ke Auckland. Jumaat depan baru dia balik KL. Hahaha sian wrong timing!
sian plak kat shima tu kempunan. aku paham la perasaan dia camne kalo nak, tapi tak dapat, aku pon penah rase camtu thehehe. aku offer zamri kat dia. tapi bile aku cakap kat zamri, zamri tak nak.
“tak nak la, ko jangan paksa aku meen, aku tak nak” walaupun aku pujuk-pujuk bagai nak rak, dia tetap tak nak. tak tau ape sebabnya. nak kate bekas orang, zamri tu bukan peduli pun, di abukan tak penah bedak bekas orang. pompuan yg satu umah ngan dia kat kuantan tu pun bekas orang gak, aku ni pun bekas orang gak.
malam tu abang aku masuk bilik aku. aku ingat zamri siot! abang aku panggil-panggil nama aku. biel aku jawab je, dia kate… “meen, tolong panggilkan shima jap” aku mengeluh.
“adui bang, kul bape dah ni?” aku merungut-rungut. si shima plak kunci pintu bilik. aku call enset dia. dia tak jawab. aku hantar sms. dia reply… “i dengan somebody ni” la, dapat lak dia cari batang malam ni. memang kemaruk sangat la tu gaknye.
aku reply balik “kasi abang long join boleh tak :p” aku segan nak hantar sms camtu tapi aku hantar jelah buat muke tak malu. lame gak aku tunggu dekat 6-7 minit. maybe dia bincang ngan mamattu kot. sms masuk, shima dah reply….
bersambung…
Author: ninja
Tags

Similar posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *